Президентът на Република България Румен Радев изпрати писмо до Българския

...
Президентът на Република България Румен Радев изпрати писмо до Българския
Коментари Харесай

Румен Радев със съболезнователно писмо до семейството и близките на Павел Панов

Президентът на Република България Румен Радев изпрати писмо до Българския футболен съюз, с което сервира искрени съболезнования към фамилията и околните на нашия сътрудник и приятел Павел Панов.

„ С огорчение научих за кончината на именития футболист и треньор Павел Панов. Прощаваме се с едно от емблематичните имена на българския футбол и футболен клуб „ Левски “. Павел Панов е на трето място по мачове и на второ по голове във безконечната ранглиста на столичния клуб. Футболист номер 1 на България през 1977 година, четирикратен първенец на България и петкратен притежател на купата на страната със „ сините “, той гордо носи трикольора на гърдите си в 44 мача, в които отбелязва 13 гола и още 22 гола в евротурнирите със синята фланелка. Години наред радваше феновете на футбола с неповторимата си техника и схващане на играта.

В изключителна невзискателност и усърдие той отдаде целия си живот на обичания спорт и остави името си вечно в сърцата на българите “ написа в писмото на президента на Републиката Румен Радев.

В Българския футболен съюз бяха получени още редица съболезнователни писма, измежду които тези от министъра на младежта и спорта Красен Кралев, Спортен клуб " Левски спорт за всички " и ОС на БФС от цялата страна.          

Погребението на Павел Панов ще се състои на 21 февруари, сряда, от 11:00 часа в Централните софийски гробища на адрес: София, ул. Каменоделска №11.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР