Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес приветства поредния нов футболист

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес приветства поредния нов футболист
Коментари Харесай

Перес при представянето на поредния нов: На пазара става все по-трудно

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес приветства следващия нов футболист в клуба - Ферлан Менди. Френският национал идва от Лион против 48 млн. евро.

“За нас е наслаждение да посрещнем най-хубавия ляв бранител в Лига 1 за последните два сезона”, съобщи Перес.

Менди е претърпял много тежки моменти поради контузии, само че съумя да превъзмогне проблемите и да стигне до селекцията на “петлите”, а в този момент и да дебаркира на “Сантиаго Бернабеу”.

“Скъпи Ферлан, за теб стартира едно ново предизвикателство - продължи шефът на Реал. - Ти сподели темперамент и се потвърди като мощен футболист. На 24 година си, само че към този момент си задоволително умел. Трудиш се крепко, отношението ти към футбола е чудесно. Искам да ти благодаря, че искаше да се присъединиш към най-успешния клуб в света. Сега към този момент Реал Мадрид е част от твоя живот.”

Това е четвъртият нов играч на “лос бланкос”, който бива представян за последните няколко дни. Преди него това се случи с Лука Йович, Еден Азар и Родриго Гоес, а ред чака и Едер Милитао, който обаче сега е на Копа Америка с отбора на Бразилия.

“Преживяваме доста вълнуващи дни, изграждайки нов план, с цел да можем да продължим да осъществяваме фантазиите си. Подобряваме състава, който така и така изживява един от най-силните си интервали. В ДНК-то на Реал е постоянно да се пробва да става по-добър и да се бори на най-високо равнище. В днешно време на пазара към този момент е все по-трудно, само че ние би трябвало да продължим да привличаме класни играчи.
Ferland Mendy's presentation. 2. pic.twitter.com/Hmi4ybQlb7
— Madridista-Swedeninho (@MadridstaLoco) June 19, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР