Президентът на най-голямата ММА организация в Северна Америка UFC -

...
Президентът на най-голямата ММА организация в Северна Америка UFC -
Коментари Харесай

Босът на UFC отсече: Никога няма да се роди втори като Конър Макгрегър

Президентът на най-голямата ММА организация в Северна Америка UFC - Дейна Уайт счита, че има единствено един Конър Макгрегър и в никакъв случай няма да има различен като него.
 Изкараха Конър Макгрегър и Ким Кардашиян родственици
Ирландецът се трансформира в най-голямата звезда, която в миналото се е състезавала в смесените бойни изкуства. Той се трансформира в един от идолите на поп културата.

Макгрегър беше първият двоен първенец в историята на UFC и е взел участие в най-големите платени събития. Няма никакво подозрение, че борбите му са сериозен бизнес за организацията, основана в Лас Вегас. Ирландецът дори организира боксов дуел с един от най-великите боксьори на всички времена Флойд Мейуедър.

" Конър Макгрегър е единствено един. Хората постоянно ме питат " Мислиш ли, че в миналото ще намерите различен като него. Опитвате ли се да намерите подобен ".

Никога няма да има втори като него, само че ще се появи някой, който се разграничава по собствен метод и ще се трансформира в звезда по собствен личен метод.

Когато виждаш някой, който има толкоз триумфи, колкото Конър Макгрегър и да е занимателен. Виждате го какъв брой е живописен и всеки един от време на време си мисли " Ами в случай че стартира да се държа като него, ще имам това, което той има ", сподели Уайт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР