Президентът на Наполи, който към момента е лидер в Серия

...
Президентът на Наполи, който към момента е лидер в Серия
Коментари Харесай

Де Лаурентис: Футболът е болен, а правителството отсъства

Президентът на Наполи, който все още е водач в Серия А - Аурелио Де Лаурентис, разгласи, че футболът в Италия и в света е болен, като никой не взима ограничения.

" Правителството отсъства, тъй като нашият фискален принос е доста значим. Едно време е имало плебеи, само че вие смятате ли, че те са изчезнали? Не, всички към момента сме плебеи на една обстановка, която не е доста приятна. Вкъщи, в офиса, в публичния живот не сме задоволително предпазени. Много хора страдат, не съумяват да изкарат до края на месеца. Каква е рецептата, с цел да бъдат удовлетворени и положителни всички? Футболът ", сподели Де Лаурентис, представен от вестник " Гадзета дело Спорт ".

" Държавата не е глупава, тя знае за този проблем. Но го пренебрегва, тъй като в противоположен случай би трябвало да направи по този начин, че закони за модернизирането на футбола да бъдат признати за 5 минути. Иска се малко, с цел да се промени футболът, откакто виждаме, че е болен. Сметките не излизат ", добави той.

" Футболът е болен, тъй като някой не желае да разбере, че няма задоволително средства да се върви напред с този пит шампионат. Този някой не желае да прави гражданска война, тъй като желае да бъде избран отново. Това е казусът на всички, които са зависи от преизбиране - в света на футбола, на промишлеността, на спорта ", сподели още филмовият продуцент.

Той не пожела да разяснява проблемите към Ювентус. " Няма да приказвам, не е моя работа. Има си правосъдни органи. Но не ми харесва, че футболът към този момент не е притежател на тези полезности, които могат да служат за образец на новите генерации ", приключи Де Лаурентис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР