Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис изглежда вече търси заместник

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис изглежда вече търси заместник
Коментари Харесай

Де Лаурентис избира между трима за заместник на Анчелоти

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис наподобява към този момент търси заместител на сегашния ментор на отбора Карло Анчелоти. Неаполитанците не престават с неприятните игри в Серия " А " и нямат победа към този момент 7 следващи мача, като паднаха до 7-ата позиция в класирането. Освен това босът не се схваща изключително добре с опитния експерт и по всичко проличава, че двамата напълно скоро ще се разделят, твърди " Ил Матино ".

Де Лаурентис даже към този момент обмисля разновидности за заместител на Анчелоти, като е набелязал трима експерти.

Първият избор на боса е някогашният треньор на Ювентус Масимилиано Алегри. Този вид обаче е мъчно изпълним, защото наставникът разгласи, че няма да се връща към треньорството най-малко до лятото, а също така желанията му са да поеме тим от чужбина.

Доста по-вероятно е Де Лаурентис да успее да докара на " Сан Паоло " някогашният треньор на Милан Дженаро Гатузо, който също сега е без работа. Твърди се, че спортният шеф на Наполи Джунтоли към този момент е имал диалог с него.

Последната алтернатива пред неаполитанците е да си върнат някогашния ментор Едоардо Рея. Смята се, че той с наслада би работил на " Сан Паоло " още веднъж.
Серия А 15 кръг, събота 7 декември  Удинезе 1:1краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР