Президентът на Милан Паоло Скарони заяви, че има пълно доверие

...
Президентът на Милан Паоло Скарони заяви, че има пълно доверие
Коментари Харесай

Президентът на Милан: Може би е време да изследваме нови хоризонти

Президентът на Милан Паоло Скарони съобщи, че има цялостно доверие на изпълнителния шеф Иван Газидис и призна, че клубът е изгубил към 30 милиона евро от пандемията с ковид.

Милан се наложи над Ювентус с 4:2 в последния си мач, като Скарони изрази задоволството си от резултата и похвали треньора Стефано Пиоли: “Бе запаметяващ се мач, подобен, който ще помним години наред”, съобщи босът пред Corriere della Sera.

“Говорих с Пиоли, поздравих го. Дори тези, които не играха толкоз добре, демонстрираха, че са част от един стимулиран тим, който харесва да играе футбол. Изглежда ми по този начин, като че ли Пиоли в действителност съумя да сътвори един добър отбор. Относно това дали ще остане, имам цялостното доверие на Газидис, който взема тези решения. Не знам дали той готви някаква гражданска война в клуба, само че като споделих това, може би е време изпълнителният шеф да изследва нови хоризонти. Относно Малдини не знам нищо. Разбирам се доста добре с него, питайте го него дали ще остане”.

“Около 30 милиона евро бяха изгубени поради неналичието на аудитория и понижени доходи от спонсори. Трябваше да отложим някои решения, част от тях свързани с трансферния пазар, само че ще ги вземем през август. Разбира се, че гледаме със страдание към нашите средства, само че бъдещето на Милан с “Елиът” не е в заплаха. Има клубове, които са много по-застрашени. Стадионите и телевизионните права са основни за финансите на клуба. Спонсорите, въпреки това, са свързани с резултатите. Имаме да изкачваме две планини заедно”, приключи Скарони.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР