Президентът на Международната федерация по тенис (ITF) Дейвид Хагърти ще

...
Президентът на Международната федерация по тенис (ITF) Дейвид Хагърти ще
Коментари Харесай

Президентът на Международната федерация по тенис идва в България

Президентът на Международната федерация по тенис (ITF) Дейвид Хагърти ще бъде на посещаване в България сред 5-8 февруари, оповестиха от родната тенис централа.

Президентът на Международната тенис федерация ще организира редица срещи по време на визитата си у нас. Той се срещне с български тенис треньори, състезатели и родители. Също по този начин ще бъде извършена работна среща за модернизацията на Български Национален тенис център (БНТЦ) и за голямата опция той да стане част от районните тенис центрове на ITF.

Ще бъдат разисквани последните промени в международния тенис и провокациите пред спорта. Дейвид Хагърти ще има среща и с представителите на американския бизнес у нас.

Дейвид Хагърти е президент на ITF от 2015 година, когато в Борда на шефовете за пръв път бе определен българин – Стефан Цветков. Преди да поеме управлението на международния тенис, Дейвид Хагърти има дълготраен опит като началник в Американската тенис федерация (USTA) и ITF. Хагърти е член на Международния олимпийски комитет (МОК), Борда на шефовете на Женската тенис асоциация (WTA) и Залата на славата на международния тенис (ITHF).

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР