Президентът на Марица (Пловдив) Христо Христов потвърди кандидатурата си за

...
Президентът на Марица (Пловдив) Христо Христов потвърди кандидатурата си за
Коментари Харесай

Първият официален кандидат за БФС обяви програмата си

Президентът на Марица (Пловдив) Христо Христов удостовери кандидатурата си за президент на БФС. Той разгласи и управническата си стратегия.
 Президент на футболен клуб: Лично дадох пари в брой на член на Изпълкома, с цел да манипулираме мач (видео) " Занимавам се от 4 години с футбол и през това време забелязах, че нашият футбол е в задънена улица, липсва визия. Абсолютно неглижирани са ДЮШ и аматьорският футбол. С тези решения не дават образец на младите да се занимават с футбол. В удостоверение на тези думи е и решението на УЕФА да не изберат господин Борислав Михайлов в своя екип, както и думите на премиера, който разгласи, че смъква доверието си от него.
 Христо Христов - Първа кандидатура за президент на БФС @@@
Бих предпочел в Изпълкома да няма депутати и президенти на клубове, предлагам промяна на формата на " А " и " Б " група, както и смяна на броя на групите във " В " групите. Искам стягане на критериите за лицензиране, т.е. посредством финансова непоклатимост и бази. Знаете, че има тимове, които имат отговорности към страната, само че не престават да играят в елита ", съобщи Христов.

" В аматьорския футбол се построяват всички футболисти, тъй че бих желал да се обърне внимание на него и на ДЮШ. От присъединяване ми в Югоизточна В група разбрах, че няма никакъв смисъл да играеш, в случай че не си първи. Затова бих предложил финансов тласък за първите 5 тима, тъй като с изключение на на първия, всички други мачове са условност.

Относно ДЮШ бих желал да има методика - клуб, база, ДЮШ с лицензирани треньори, с цел да може тимовете, които покриват критериите, да бъдат субсидирани. Средствата, които се събират от такси, са извънредно незадоволителни. Много малко клубове имат прелестни условия за футбол ", добави още той.
 Христо Христов - Първа кандидатура за президент на БФС @@@
" Основен приоритет за мен ще бъде тактика за противопоставяне на футболното безчинство и платените агитки. Това събитие се разви последните години и пречи на футбола. Подбрал съм доста добър екип, с който ще я представим. Това ще докара до смяна и ще се ограничи това събитие.

Сега водим битка с черното тото единствено и единствено да го има. Ако стана президент на БФС, ще застана зад всички президенти по отношение на обвиняванията към тях. В основата на операциите на мачове стоят по-скоро футболисти и други органи ", приключи президентът на Марица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР