Президентът на Локомотив Пловдив Хриско Крушарски благодари на феновете за

...
Президентът на Локомотив Пловдив Хриско Крушарски благодари на феновете за
Коментари Харесай

Крушарски благодари на феновете, пропуска и мача с Берое

Президентът на Локомотив Пловдив Хриско Крушарски благодари на почитателите за самодейността да се събират пари от виртуални билети за мачове, с които да се заплати главницата по остарели отговорности към Национална агенция за приходите. Той показа своята признателност към всеки един ентусиаст, който е заделил от средствата си в помощ на обичания клуб.

„ Аз мога единствено да съм признателен. Винаги съм казвал, че не отхвърлям помощ от никого. Феновете желаят да оказват помощ и това е добре пристигнало. Хората явно правят оценка положителните неща, които вършим и желаят да са още по-съпричастни към клуба ", разяснява Круарски.

Кампанията, която бе разгласена в сряда цели да събере сумата от 188 453 лв., на колкото възлиза главният дълг към приходната организация.

Христо Крушарски няма да може да поддържа тима си от трибуните в трети следващ мач. Заради бизнес задължения той пропусна семейството на Беласица в шампионата за Купата и гостуването на ЦСКА на „ Българска войска “ преди седмица. До неделя той е в Австрия и Швейцария и няма да е на „ Лаута “ довечера за турнирната среща с Берое.

Бизнесменът за последно изгледа дуел на " смърфовете " точно на рождения си ден - 26 февруари при равенството 1:1 с Етър.

Той посочи, че няма да купува седалките за стадиона на Лом, само че защото имал в остатък, ще ги даде на градската администрация като подаяние.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР