Президентът на Израел започна днес политически консултации с представители на

...
Президентът на Израел започна днес политически консултации с представители на
Коментари Харесай

Президентът на Израел с политически консултации за кандидатурата на премиера

Президентът на Израел стартира през днешния ден политически съвещания с представители на 13-те политически партии от Кнесета по отношение на кандидатурата за министър председател на страната, предава Агенция Франс Прес.
След изборите на 23 март до 7 април президентът би трябвало да разпореди на един от депутатите сформирането на държавна коалиция, заяви ТАСС.
 Либерман прикани Нетаняху да се отдръпна и да освободи Израел Либерман прикани Нетаняху да се отдръпна и да " освободи " Израел
Водещият израелски политик Авигдор Либерман разгласи, че неговата партия ще поддържа водачът на „ Йеш Атид ” Лапид за министър-п...
В сходство с графика, оповестен от пресслужбата на президента, първи при него ще влязат представителите на партия „ Ликуд ” на премиера.
Преди първата си среща Ривлин съобщи, че ще се стреми да издигне претендент, който има „ най-хубавия късмет да образува държавно управление, което ще се употребява с доверието на новия Кнесет “.
Обикновено Ривлин дава на водача с множеството рекомендации 28-дневен период за съставяне на държавно управление. Той може бъде продължен с 14 дни по преценка на президента. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР