Президентът на Индонезия, най-голямата страна по отношение на мюсюлманско население,

...
Президентът на Индонезия, най-голямата страна по отношение на мюсюлманско население,
Коментари Харесай

След като заляха с лайна прелюбодейци, президентът на Индонезия реши...

Президентът на Индонезия, най-голямата страна във връзка с мюсюлманско население, Джоко Уидодо реши да се откаже от утвърждението на наказателния кодекс, въвеждащ отговорност за невярност и засегнатост на президента, оповестява The Guardian.

Уидодо разпореди на кабинета деликатно да изследва законопроекта още веднъж преди утвърждението му. Предполага се, че новият закон може да засегне туристическата промишленост на страната.

Документът провокира мощно публично неспокойствие, защото законът ще се ползва и за чужденци, които, както знаете, са надалеч от ислямското непорочие, до момента в който си почиват в индонезийските курорти, в това число Бали.

Някои западни страни към този момент са се обърнали към своите сънародници с рекомендацията да бъдат деликатни, когато пътуват до Индонезия при сегашните условия. Особено недоволни от нововъведенията са така наречен либерали, които имат вяра, че криминализирането на секса преди брака всъщност легитимира шариата.

Заслужава да се означи, че в някои райони на Индонезия, в това число в Ачех, към този момент са в действие ислямските забрани, в това число използването на алкохол, прелюбодейството и хомосексуалността.

Обикновено причинителите биват бичувани. Има обаче и изключения като да вземем за пример случая от лятото на 2018 г, когато влюбени, упрекнати в осъществяване на невярност, бяха обсипани с фекалии.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР