Президентът на Френската професионална лига Венсан Лабрюн потвърди, че мачът

...
Президентът на Френската професионална лига Венсан Лабрюн потвърди, че мачът
Коментари Харесай

Смениха мястото и времето на мача за Суперкупата на Франция

Президентът на Френската професионална лига Венсан Лабрюн удостовери, че мачът за Суперкупата на Франция, който в началото трябваше да се организира през този август в тайландската столица Банкок, ще бъде пренасрочен за друга дата и местонахождение. Причината за това решение са усложненията на компанията Fresh Air Festival, която се зае да провежда мача.

„ Наистина мачът няма да се организира това лято в Тайланд заради аргументи, които са изцяло отвън контрола на Лигата. В последна сметка всичко това е за положително, защото можем да преместим играта за по-късна дата - януари 2024 година Що се отнася до мястото, ние работим върху три разновидността, всичките в чужбина “, споделя Лабрюн, представен от L`Equipe.

След два поредни шампионата, извършени в Тел Авив, LFP избра тайландската столица Банкок, с цел да разпространява френския футбол в Азия. Организаторите дадоха обещание да платят на французите съвсем 4 милиона евро, само че очевидно този проект към този момент търпи крах.

Турнирът за Суперкупата на Франция ще се организира в един мач и той ще бъде сред триумфиралият в Лига 1 отбор на Пари Сен Жермен и носителят на националната купа Тулуза.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР