Президентът на ФИФА Джани Инфантино увери, че футбол ще се

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино увери, че футбол ще се
Коментари Харесай

Инфантино: Нито един мач не е по-важен от човешкия живот

Президентът на ФИФА Джани Инфантино увери, че футбол ще се играе още веднъж, само че единствено когато е 100% безвредно за здравето на хората.

Футболните шампионати са спрени поради пандемията от ковид. Изключение са единствено шампионатите на Беларус, Бурунди, Таджикистан и Никарагуа.
Таджикистан - страна без ковид и с футбол (ВИДЕО) Футболният сезон в азиатската страна започва по проект през днешния ден
" Основен приоритет е здравето на хората. Нито един мач, шампионат, състезание не си коства риска даже и на един човешки живот. Ще бъде безконтролно да форсираме подновяването на шампионатите. Здравето е преди всичко. Ако се постанова да чакаме повече, в сравнение с ни се желае, ще го създадем. По-добре да изчакаме малко повече, в сравнение с да рискуваме ", сподели Инфантино във видеообръщение.

" Днес сме в доста тежка финансова обстановка, само че нашият запас от пари не е на ФИФА, а на футбола. Затова, когато футболът има потребност, би трябвало да помислим по какъв начин да помогнем. Това е наша отговорност ", добави Инфантино.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР