Президентът на ФИФА Джани Инфантино официално поздрави Борислав Михайлов по ...

Президентът на ФИФА Джани Инфантино официално поздрави Борислав Михайлов по

Шефът на ФИФА поздрави Боби Михайлов за победата му над Бербатов

Президентът на ФИФА Джани Инфантино публично поздрави Борислав Михайлов по отношение преизбирането му отпред на Българския футболен съюз.

В адреса си ръководителят на международния футбол акцентира значимия принос на Михайлов за развиването на най-известния спорт в България.

обвързвани публикации

Ето и цялостния текст на писмото:

„ Скъпи г-н държавен глава,

Моля да приемете най-топлите ми и откровени поздравления по отношение преизбирането Ви за държавен глава на Българския футболен съюз с четиригодишен мандат на изключителния конгрес на БФС, извършен във вторник, 12 октомври 2021 година в София.

Ще се веселя да предадете поздравите ми и на членовете на Изпълнителния комитет, определени и избрани отново дружно с Вас, като в това време употребявам случая да Ви благодаря за всичките Ви старания, работата Ви и значимия Ви принос за развиването на спорта ни и популяризирането на ценностите му в България.

Изпращам на Вас и на екипа Ви най-положителни пожелания за новия мандат и триумф във всички предизвиквания отсега нататък. Скъпи г-н държавен глава, с неспокойствие чакам да продължим взаимната си работа за развиването и просперитета на футбола в България в следващите години.

Футболно Ваш,
Джани Инфантино “

Източник: gol.bg