Президентът на федерацията по плувни спортове Георги Аврамчев обяви, че

...
Президентът на федерацията по плувни спортове Георги Аврамчев обяви, че
Коментари Харесай

Аврамчев: Изчистихме името си, в добавките няма допинг

Президентът на федерацията по плувни спортове Георги Аврамчев разгласи, че няма съществуване на неразрешени субстанции в добавките, които бяха даде за в допълнение проучване след трите позитивни проби за станозолол на Здравко Баблаков, Светлозар Николов и Благой Панайотов.

Аврамчев е безапелационен, че федерацията е свършила работата си и е изчистила името си. След повторното тестване на всички национали, няма позитивни проби за допинг.



" Получи се доста противен случай в плуването. Смея да настоявам, че сме единствената федерация, която предприе дейности всички състезатели да са на допинг надзор и всички добавки да бъдат изследвани. Пробите бяха изследвани в австрийска лаборатория. Резултати са такива - в добавките няма съществуване на неразрешени субстанции. Ние употребяваме добавки от три водещи компании. Аз знаех, че добавките ще бъдат негативни. Допинг пробите на всички, които са били на лагерите на националния тим, са с негативни резултати ", сподели Аврамчев на изключителна конференция.

" Според нас, това което обещахме, ние го направихме. От тук нататък българската федерация почисти името си и ние към този момент не сме страна по този спор. Това не значи, че няма да окажем цялостно подпомагане на уличените състезатели. Ние нямаме нито благоприятни условия, нито потенциал от тук нататък да създадем какво и да било. Никога не са давани и в никакъв случай няма да бъдат давани неразрешени средства на нашите състезатели. ", безапелационен е шефът на родното плуване.

Очаквайте детайлности!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР