Президентът на Черноморец Васил Стоянов беше бесен след отпадането на

...
Президентът на Черноморец Васил Стоянов беше бесен след отпадането на
Коментари Харесай

Васил Стоянов: Играхме безобразно, но това не означава, че трябва да бутат Левски до финала

Президентът на Черноморец Васил Стоянов беше гневен след отпадането на неговия тим от Левски в шампионата за Купата на България по баскетбол. “Акулите ” бяха отстранени от “сините ” след 73:77, а Стоянов изрази остро недоволството си от съдийството в днешния мач.

“Не знам къде са били съдиите. Трима от главните ни играчи бяха извадени за пет фала. Съгласен съм, че Левски би трябвало да играе на край, само че съдиите играят публична роля. Това, че ние играем едва, не значи, че би трябвало да ги бутат до финала. Говорете и с треньора - съдиите или не са гледали в никакъв случай баскетбол, или го вършат преднамерено. Несъществуващи фалове. Вече мога да ви кажа кой ще завоюва и това няма да е Левски.

Много неща желая да кажа, само че ние през днешния ден играхме безобразно. Съдийството не е занапред, това е проблем от дълго време. Ясно е, че имаме 10-15 съдии, които могат да свирят, останалите ги няма. Няма по какъв начин да имаме баскетбол. Ако е решено на край на играят Левски и ЦСКА, по-добре да си бяхме създали подготовка, в сравнение с това през днешния ден. За наши мачове са наказвали съдии за по три мача, само че това не се афишира, с цел да не им се уронва престижът. Ако изляза аз да изсвирвам с Тити или с Чакмаков, ще свирим по-добре, тъй като имаме достолепие. Тези хора се вършат на кьорави, те са очевадни. Спонсорът на тима също желае да направи митинг, само че няма против кого. Отговаря ни се, че няма други. Съгласяват се с мен, само че нито може да преиграем мача, нито нищо. Не знам за какво през днешния ден това беше нарядът - трагично е ситуацията, няма по какъв начин да стане по-добре.
 Левски пречупи Левски пречупи " акулите " и доближи до шести следващ край за Купата на България
Сега ще стане заплашителен край. Сега ще виждам тези тимове, тъй като който победи, той ще завоюва финала. Грозна работа. Аз в случай че съм родител, няма да доведа детето си да гледа това. Ние играхме едва, само че съдиите бяха по-слаби от нас. Не, в действителност бяха мощни, само че в противоположната посока. Чули ли сте до момента за осъден за съдии на нашите мачове ”, сподели президентът на Черноморец след загубата от Левски.

Цялото изявление с него може да намерите във видеото.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР