Президентът на Бразилия Жаир Болсонару, който е под карантина от

...
Президентът на Бразилия Жаир Болсонару, който е под карантина от
Коментари Харесай

Болсонару: Писна ми да съм под карантина, тествам се отново

Президентът на Бразилия Жаир Болсонару, който е под карантина от близо седмица след позитивна проба за ковид разгласи, че възнамерява да си направи още един тест, защото " не мога да устоя " да бъда изолиран, осведоми Агенция Франс Прес.
 Президентът на Бразилия Жаир Болсонару с ковид Обновена
Президентът на Бразилия Жаир Болсонару с ковид

Болсонару удостовери пред CNN Brazil

В телефонно изявление за CNN Brazil от двореца Алворада, формалната резиденция на президента, Болсонару съобщи, че резултат от теста " би трябвало да излезе до няколко часа, и аз ще очаквам много неспокойно , тъй като аз не мога да устоя тази рутина да си заставам у дома. Ужасно е ".

От началото на здравната рецесия президентът омаловажава сериозността на епидемията и подлага на критика налаганите ограничавания от губернаторите на бразилските щати.

По време на изявлението президентът разясни, че се усеща " доста добре " и че няма температура, както и проблеми с дишането. Също по този начин не е изгубил чувството си за усет.
 Болсонару означи 4 юли в Бразилия без маска
Болсонару означи 4 юли в Бразилия без маска

Отново демонстративно нарушение на правила

" Утре, аз не знам дали новият тест ще удостовери вируса, само че в случай че всичко е наред, ще се върна на работа. Разбира се, в случай че е позитивен, ще изчакам още няколко дни ", сподели 65-годишният в понеделник и добави, че се надява да възобнови работата си до седмица.

Бразилия е втората най-засегната страна в света след Съединени американски щати. В латиноамериканската страна има 72 833 умряли и 1,8 милиона инфектирани.
 Бразилски арбитър подреди на Болсонару да носи маска
Бразилски арбитър подреди на Болсонару да носи маска

Десният популист се появи без маска на митинги, в магазини и даже на неразрешено барбекю
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР