Президентът на Борислав Михайлов коментира някои от актуалните футболни теми

...
Президентът на Борислав Михайлов коментира някои от актуалните футболни теми
Коментари Харесай

Боби Михайлов се заяде с хората на Бербатов и се размечта за нов стадион

Президентът на Борислав Михайлов разяснява някои от настоящите футболни тематики ви нтервю за Българска национална телевизия.

Естествено, една от тях бе Извънредния конгрес на 12 октомври, на който някогашният вратар се изправи в борба с Димитър Бербатов. Водът бе извоюван от Михайлов с 241 на 230 гласа.

" Получих поддръжка от доста хора. Имаше експанзия към мен и към футбола от другия екип. Тази експанзия ме стимулира да продължа и да има ред, който мога да установя във футболния живот.

Очевидно в България в последните години се харесва популизма и хейтърството. За първи път има Извънреден конгрес, само че съм щастлив, че го завоювах. Не съм споделил никакви обидни думи. Липсата на почитание към големи играчи и към целия футбол не беше добре. През цялото време екипът на Бербатов върви на съд или прокуратура. Това обаче не е методът да спечелиш конгрес. Бюджетът ще бъде гласуван, само че питайте екипа на Бербатов по кое време. Тези шест месеца ще използваме това, което е останало от остарелия мандат. Има си юристи, които се занимават с вписването. Канил съм Бербатов в екипа си, само че тогава той сподели, че не знае къде ще се развие кариерата му след футбола. Образованието на Стилиян Петров беше поето от БФС. Трябва опит, а освен обучение. Думата смяна е доста съвременна в целия свят. В България е още по-модерна. Промяна поради самата смяна няма смисъл. Основната ни тенденция е развиване на треньорите и методистите ", съобщи Михайлов.
свързани новини2567на 22.10.2021
Въпреки желанието на екипа на Бербо да апелира вота на Конгреса, Боби като президент се е размечтал в близкото бъдеще и показа пред Българска национална телевизия какви са блановете му: " Мечтата ми е България да има стадион и това да се случи до четири години. Да докараме край за Суперкупа или Лига на Конференциите. Мечтая и за присъединяване на международно състезание ".

Михайлов благодари на Наско Сираков и Левски за поддръжката. " Трябва да съм направил нещо неповторимо неприятно за Левски, с цел да не ме поддържат. 35% от Изпълкома е изменен. В момента има двама притежатели, няма президенти и това не пречи на никого. Преди това е имало по пет. Който си мисли, че един притежател на клуб в Изпълкома може да въздейства на който и да е, е доста надалеч от истината ", сподели още шефът на БФС.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР