Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви след успеха с 4:1

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви след успеха с 4:1
Коментари Харесай

Михайлов: Доста странно решение, може да има и три Конгреса

Президентът на БФС Борислав Михайлов съобщи след триумфа с 4:1 над Грузия в контрола, че е удовлетворен от представянето на отбора. Шефът на футболната централа разяснява и днешното решение на Софийски градски съд да бъде извършен Извънреден конгрес на 12-и октомври.

"Много съм удовлетворен от целия лагер на момчетата. Много е хубаво, че има доста млади момчета. И през днешния ден липсваха съществени фигури. Резултатът е доста значим за самочувствието на момчетата. Ясен Петров си има контракт, който извършва. Имаме още три квалификационни мача и един другарски мач с Украйна. Към момента има Конгрес, призован от съда и Конгрес, призован от Изпълкома. Може да има и три Конгреса. Няма да позволим да има разнобой и виновност във футбола, какъвто се случва в други сфери от нашия живот. Конгресът ще бъде безупречен. Преекспонира се доста. Война няма! За първи път се случва това нещо.

Доста е необичайно решението на съда. Ще създадем всичко допустимо да се съобразим с решението на съда. Въпросът е Конгресът да бъде проведен вярно. Това не е лека работа. Както виждате, аз съм много спокоен. Четири месеца си вървя по всички каузи, с цел да ме впишат. Спазваме периодите и ще създадем организация. Това е казус и нямам доста процедура. Един месец не е доста време за организирането на подобен Конгрес. Една жена взима, прочита всичко и взема решение. Съдията е взел друго решение. Няма какво да го оспорваме това нещо. Трябва да се оправим с този един месец или в случай че не можем да се оправим, ще идем на различен Конгрес. За мен няма мотив за Извънреден конгрес, тъй като следващата година има постоянен конгрес ", показа Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР