Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви новият национален селекционер в

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви новият национален селекционер в
Коментари Харесай

Официално: Красимир Балъков е новият национален селекционер на България

Президентът на БФС Борислав Михайлов разгласи новият народен селекционер в лицето на Красимир Балъков. Това стана факт след конференцията на президента на централата след Изпълкома на БФС, заяви gong.bg.

Легендата на българския футбол заменя на поста Петър Хубчев.

" Благодаря на индивида, който се съгласи да поеме националния тим, толкоз скоро до мачовете с Чехия и Косово. Това значи доста за мен, че се съгласи. Надявам се да има шанс и да успее да класира тима. Това е Красимир Балъков. С 20 номер беше в идеалния тим на света. 2020 е Европейското състезание, уповавам се да класира тима ", съобщи Михайлов. 

Балъков ще работи в екип с помощници Станислав Генчев и Йончо Арсов, с вратарите ще работи Калоян Чакъров, а със статистиката ще се занимава Иван Славов.

Що се отнася до някогашният към този момент селекционер Хубчев, Борислав Михайлов разяснява:
" Аз съм водолей, хубави хора сме водолеите. Хубчев беше колеблив, има предложения от клуб, каквото можа направи, никой не го е гонил, той самичък реши да поеме различен път. Футболът е мъжка игра, на никого не се дразня. Затова питайте нещо за бъдещето. "

Договорът на Красимир Балъков е от 1 юни до 30 октомври 2021 година.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 1 минута) Рейтинг: 11491 | Одобрение: 5306 Браво! Много се веселя! Успех на този популярен българин и футболист от международна големина! На добър път, Краси!  https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР