Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви новият национален селекционер в

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви новият национален селекционер в
Коментари Харесай

Официално: Красимир Балъков е новият национален селекционер

Президентът на БФС Борислав Михайлов разгласи н овият народен селекционер в лицето на Красимир Балъков. Това стана факт след конференцията на президента на централата след Изпълкома на БФС, оповестява

Легендата на българския футбол заменя на поста Петър Хубчев.



" Благодаря на индивида, който се съгласи да поеме националния тим, толкоз скоро до мачовете с Чехия и Косово. Това значи доста за мен, че се съгласи. Надявам се да има шанс и да успее да класира тима. Това е Красимир Балъков. С 20 номер беше в идеалния тим на света. 2020 е Европейското състезание, уповавам се да класира тима ", съобщи Михайлов. 

Балъков ще работи в екип с помощници Станислав Генчев и Йончо Арсов, с вратарите ще работи Калоян Чакъров, със статистиката ще се занимава Иван Славов.

Що се отнася до някогашният към този момент селекционер Хубчев, Борислав Михайлов разяснява: " Аз съм водолей, хубави хора сме водолеите. Хубчев беше колеблив, има предложения от клуб, каквото можа направи, никой не го е гонил, той самичък реши да поеме различен път. Футболът е мъжка игра, на никого не се дразня. Затова питайте нещо за бъдещето ".

Договорът на Борислав Михайлов е от 1 юни до 30 октомври 2021 година
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР