Президентът на БФС Борислав Михайлов изказа задоволството си от успеха

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов изказа задоволството си от успеха
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Поздравления, лъвчета! Гордеем се с вас!

Президентът на БФС Борислав Михайлов изрече задоволството си от триумфа на юношеския нациоанлен тим до 17 години. Съставът на Йордан Петков съумя да се класира за финалите на Европейското състезание, откакто приключи трагично 2:2 с Ейре и заеха второ място в групата си. Преди това младите " лъвчета " надделяха с 1:0 Финландия и изгубиха с 1:2 от домакина Португалия.

Михайлов дефинира постигнатото от момчетата като героизъм и акцентира, че те са образец за подражателство за младите гении. Ето какво още написа президентът на футболния съюз във фейсбук:

" Брилянтното показване на юношеските ни национали до 17 години е доказателство, че България продължава да ражда гении, които могат да реализират огромни триумфи на интернационалната сцена! Убеден съм, че подвигът на тези момчета, на треньорите им и на селекционера Йордан Петков, е просто първата от многото бъдещи славни стъпки за това потомство и образец за подражателство за младите ни футболисти. България U17 записа популярни мачове против някои от най-стойностните и продуктивни школи в Европа като Сърбия и Хърватия, а присъединяване в Елитния кръг в Португалия и класирането на финалите на Евро 2022 заслужават сърдечни овации освен от мен като президент на Български футболен съюз, само че и от цялата българска общност. Поздравления, лъвчета! Гордеем се с вас! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР