Президентът на БФХГ Илиана Раева излезе със специално обръщение към

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева излезе със специално обръщение към
Коментари Харесай

Илиана Раева със специално обръщение към гимнастичките от националния отбор

Президентът на БФХГ Илиана Раева излезе със особено послание към гимнастичките от националния тим по време на изключителното състояние в страната поради пандемията от ковид.

" Ситуацията, в която се намираме, поради пандемията е голямо тестване за нашите гимнастички. Няма никакво значение дали нашите съпернички упражняват. Всъщност, спортът ни е подобен, че значимото е не какво вършат съперничките ни, а какво вършим ние. Многократно съм го казвала и на треньори, и на състезатели. Треньорите са дали задания, които би трябвало да се извършват прецизно от всяка една. Сега ще проличи същинското съзнание на всяка. Сега ще се види, кой ще влезе в залата след привършване на карантината в най-хубаво физическо положение. Сега ще разберем, кой в действителност желае доста, а освен на думи ", написа в обръщението си Илиана Раева.

" За мен, това едно прелестно тестване за гимнастичките. Скъпи мои, в случай че извършите на 100 % поставените задания, нищо няма да е съдбовно и времето у дома няма да е било изгубено. Дори в противен случай! Имате цялото време на света да работите за минусите си и умерено да натрупате качество на D1, както и техника на D3! Да не приказвам за придвижване във връзка с физически качества и просвета на придвижвания с същински изтощителна класика, която в домашни условия може да се извършва без проблем, както и ОФП! Не забравяйте значимите автогенни тренировки с цялостна спортна атмосфера, след която пулсът ви би трябвало да е 155 и даже над, с цел да са били в действителност сполучливи! Имате прелестна опция за професионално израстване! Имате време да мислите задоволително, какво е за вас художествената гимнастика, какво ви дава, какви качества (уникални) развива във вас, и елементарно ли ще ви бъде без нея. Менталното израстване във връзка с спортната ви кариера също е доста, доста значимо за вас, а в този момент можете да му се посветите умерено. Щастлива съм, че това тестване ви слага в състояние, в което всичко зависи единствено от вас! Знаете, какъв брой пъти съм ви говорила за това и какво имам поради! Действайте! С голям интерес ще доклада, коя желае, коя може и коя знае! Не се самоизключвайте от магията художествена гимнастика! Върнете се в залата по-готови, израснали и стимулирани отвсякога! Обичам ви! Успех! ", добави Раева.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР