Президентът на БФХГ Илиана Раева, членът на техническия комитет на

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева, членът на техническия комитет на
Коментари Харесай

Раева, Гигова и Петрова присъстваха на огледа на новите композиции на националния отбор

Президентът на БФХГ Илиана Раева, членът на техническия комитет на ФИГ Мария Гигова, новоизбраният президент на Техническия комитет на ЮЕГ Мария Петрова и шефът на националните тимове Деспа Кателиева участваха на огледа на новите композиции на националния тим по художествена гимнастика самостоятелно дами, който се организира през вчерашния ден на национална спортна база " Раковски ".

Подробно беше оценен всеки един детайл от всички съчетания на гимнастичките, коригираха се някои детайли, с цел да бъдат изцяло в сходство с новия устав и всички останаха очаровани от новите композиции, оповестиха от БФХГ.

На огледа участваха също треньори, танцови педагози и хореографи, а присъединяване взеха всички грации от разширения състав народен тим самостоятелно дами.

По време на тренировката представител на Министерството на младежта и спорта сервира хубав букет от името на министър Красен Кралев на Мария Петрова и я поздрави за избора й за президент на Техническия комитет на ЮЕГ.

Мария Петрова от своя страна благодари на министър Кралев за признанието на Министерството на младежта и спорта и за помощта, която министерството непроменяемо оказва на спорта.

Снимка: Официална страница на БФХГ във Facebook
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР