Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер направи любопитно изказване по

...
Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер направи любопитно изказване по
Коментари Харесай

Президентът на Байерн ядоса Борусия с изказване за Холанд

Президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер направи любопитно изявление по тематиката с възможното привличане на Ерлинг Холанд. Досега баварците не са посочили сериозен интерес към звездата на Борусия (Дортмунд), само че Хайнер разяснява тематиката по метод, който сигурно няма да се хареса в Дортмунд.

" Дали Байерн е измежду десетте клуба, които могат да си разрешат Холанд? От икономическа позиция, ние сме доста мощен клуб. Независимо от обстоятелството, че пандемията ни нанесе тежък удар, постоянно можем да притеглим даден състезател, в случай че сме уверени, че ни би трябвало ", съобщи Хайнер.
" Купихме Дайо Упамекано за 42,5 млн. евро. Откупната уговорка на Холанд ще е 75 млн. от 2022 година. Не мога да разясня дали бихме платили сходна сума. В днешно време обстановката се мени непрекъснато, в това число и във футбола. Сигурен съм в едно: и отсега нататък ще продължим да привличаме млади и извънредно надарени играчи. Йошуа Кимих, Кингсли Коман, Алфонсо Дейвис и Джамал Мусиала са доказателство, че Байерн е клуб, в който открояващите се гении могат да доближат до най-високото допустимо равнище ", акцентира президентът на баварския гранд.

По-рано през днешния ден " Bild " написа, че Холанд е подготвен да изслуша предложения от 6 от водещите клубове в Европа, само че Байерн не е измежду тях.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР