Президентът на баскетболния отбор на Левски Константин Папазов изрази задоволство

...
Президентът на баскетболния отбор на Левски Константин Папазов изрази задоволство
Коментари Харесай

Тити Папазов: С тази игра доказахме, че трябва да бъдем подкрепени от феновете

Президентът на баскетболния тим на Левски Константин Папазов изрази удовлетворение от обстоятелството, че неговият тим се класира за финала за Купата на България след победа в полуфиналите със 77:73 над Черноморец.

“Играем от мач на мач по-добре. Смятам, че с игровото си държание тези момчета заслужават всички хора, които обичат Левски, би трябвало да дойдат да ни поддържат. ЦСКА сега играе най-хубавия баскетбол без полемика. Ние играем доста освободено. Имахме неповторимия късмет да съберем Асен Великов и Златин Георгиев дружно - хора, които доста обичат Левски. Най-старите в тима са извънредно доброжелателни и положителни към децата. Не сме създали някакво мъжество, ние имаме осми или девети бюджет в Лигата. Направи се една доста добра сплав сред млади и остарели играчи. Виждате Момчил с какъв хъс игра, а е единствено на 17 години. Моля единствено едно - за два дни доказахме, че те би трябвало даа бъдат поддържа. До този миг не сме имали поддръжката, тъй като не бяхме натрупали нужното доверие. Започнахме с три загуби и предстоеше посещение в Бургас.
 Левски пречупи Левски пречупи " акулите " и доближи до шести следващ край за Купата на България
Само знам, че това е шести следващ край. За да не бъда подправен, ще кажа, че избирам да играем ЦСКА. Само лудостта на Чакмаков и моята могат да докарат толкоз хора в залата. Ако “синя ” България пристигна тук, с цел да награди тези момчета, мисля, че можем да победим който и да е.
29  Купа на България: Черноморец - Левски
Ако е Ботевград на финала, несъмнено ще дойдат 2000 души.

Приемаме доста тежко и доста отговорно това, че Левски беше дисквалифициран от Балканската лига ”, сподели Папазов след полуфинала против Черноморец.

Цялото изявление може да намерите във видеото.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР