Президентът на Барселона Жоан Лапорта и техническият секретар на клуба

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта и техническият секретар на клуба
Коментари Харесай

Голяма среща в Монако: Лапорта и Райола вече преговарят за Халанд

Президентът на Барселона Жоан Лапорта и техническият секретар на клуба Жорди Кройф са се срещнали с сътрудника на Ерлинг Халанд - Мино Райола, с цел да обсъдят бъдещето на норвежеца.

Очаква се нападателят на Борусия Дортмунд да си тръгне от „ Сигнал Идуна Парк “ след края на сезона, като, с изключение на Барса, тимовете на Реал Мадрид, Пари Сен Жермен, Манчестър Сити и Ливърпул са останалите заинтригувани отбори. Смята се, че той има освобождаващата уговорка на стойност от към 75 милиона евро, която остава дейна точно през лятото.

Сега „ De Telegraaf “ твърди, че Лапорта се е срещнал с Райола в Монако, където са говорили за Халанд и футболиста на Аякк Нусаир Мазрауи, който също е представляван от Райола.

Не е загадка, че Лапорта и Райола имат положителни връзки, която може да бъде ключът за Барселона да докара Халанд на „ Камп Ноу “.

Халанд безспорно ще има към този момент тим, построен към него от треньора Шави Ернандес, защото през зимата „ каталунците “ се укрепиха съществено в нападателен проект с привличането на Адама Траоре от Уулвърхемптън, Феран Торес от Ман Сити и Пиер-Емерик Обамеянг, който разтрогна контракта си с Арсенал.

This Laporta-Raiola meeting will excite Barcelona fans.
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР