Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прие и награди

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прие и награди
Коментари Харесай

Борислав Михайлов награди националния отбор на България по мини футбол

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов одобри и награди футболистите и треньорския щаб на националния тим по мини футбол, който се показа превъзходно на европейските финали в Кошице, Словакия, през юни.

Там „ лъвовете “ завоюваха 5 от 7-те си дуела и завоюваха брон  зовите медали, като по пътя към почетнаха стълбичка отстраниха тимове от ранга на Италия и Франция. Сърцатата игра на българския отбор му завоюва доста нови почитатели, както у нас, по този начин и зад граница, а експерти от цяла Европа поздравиха тима ни за изключителния триумф.

Това бе осмо присъединяване за България на финалите на европейското състезание по мини футбол, в което страната ни завоюва първия си орден.

„ Бих желал да ви поздравя за достойното показване на европейското състезание, с което ни накарахте да се гордеем като българи. Доказахте, че с темперамент и обединен колектив няма невъзможни фантазии. Това е първият орден за страната ни на континенталната сцена в тази вариация на футбола, само че – в случай че продължавате да работите по същия метод, съм сигурен, че няма да е последният “, съобщи Борислав Михайлов пред селекционера Николай Михов и възпитаниците му.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР