Президентът на българската волейболна федерация Любомир Ганев даде интервю за

...
Президентът на българската волейболна федерация Любомир Ганев даде интервю за
Коментари Харесай

Аз съм си поставил една цел - да върнем облика на националния отбор: Любо Ганев

Президентът на българската волейболна федерация Любомир Ганев даде изявление за предаването Арена спорт по Българска национална телевизия 1, в което разяснява рокадата отпред на мъжкия ни народен тим и назначението на Николай Желязков за селекционер на лъвовете.

Ганев показа, че неговата персонална цел е връщането на познатия образ на представителния отбор, който е радвал българските почитатели толкоз доста години.

"Аз съм си сложил една цел - да върнем образа на тези момчета, да играят по този начин, както са го правили доста години и както всички почитатели чакат. Ако играят с готовност и себераздване, резултатите сами ще дойдат. Бяхме очевидци през последната година на доста мачове, в които състезателите бяха под 50% от опциите си.

Не можем да кажем, че това е бил образът на този тим, а и 21-во място в международната класация не съответствува с задачите, които сме си сложили. Не съответствува с действителното място на нашия тим, тъй като по мощ той не е на 21-во място.

Сигурен съм, че Ники като треньор ще успее да стимулира задоволително състезателите, а в случай че има съмнение в някой от състезателите и аз персонално ще се намеся ", разяснява Любомир Ганев.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР