Президентът на Българската федерация по волейбол (НВЛ) Любо Ганев даде

...
Президентът на Българската федерация по волейбол (НВЛ) Любо Ганев даде
Коментари Харесай

Любо Ганев пред Sportal.bg: По-възрастните волейболистки не са в националния, защото искаме да вдигнем нивото

Президентът на Българската федерация по волейбол (НВЛ) Любо Ганев даде особено изявление пред Sportal.bg, в което приказва за идното присъединяване на женския народен тим на Световното състезание.

“Женският народен тим се оправи отлично с опцията да играе в Лигата на нациите и да резервира мястото си в шампионата през този сезон и то с доста млади състезателки ”, съобщи Любо Ганев особено пред Sportal.bg.

“Очаквам девойките ни да се показват оптимално добре на Мондиала 2022. За страдание либерото ни Жана Тодорова се контузи тъкмо преди старта на Световното. Други опитни волейболистки взеха решение, че е по-добре да дадат път на младите и са по-близко до фамилиите си.
 България потегля за Световното след втора победа над Република Корея България потегля за Световното след втора победа над Република Корея
Ева Янева сама реши, че е за нея към този момент е много мъчно да тренира цяло лято и да играе значими дуели с националния тим. Емилия Димитрова евентуално за последна година ще играе волейбол и реши да акцентира на представянето си в клубния тим. Христина Вучкова оказа помощ на България в първия шампионат от Лигата на нациите, само че към този момент желае повече време, в което да е със фамилията си.
 Лоренцо Мичели разгласи състава за Световното състезание Лоренцо Мичели разгласи състава за Световното състезание
От 2 години повеждам диалози с Добриана Рабаджиева, с цел да се върне в националния тим на България, само че към този миг тя не изявява интерес за това ”, добави президентът на БФ Волейбол.
 Елица Атанасийевич: Ако играем добре, резултатите ще дойдат Елица Атанасийевич: Ако играем добре, резултатите ще дойдат
“В неделя, България излиза против Германия в първия се дуел от Мондиал 2022. Старши треньорът ни Лоренцо Мичели съобщи по-рано, че в групата ни има 4 изцяло равностойни тима, измежду които сме и ние. Въпрос и на късмет ще е по какъв начин ще се представим. Ако достигнем до 1/4-финалите това би било ужасно достижение ”, добави Любо Ганев особено пред S portal.bg.

СНИМКИ: startphoto.bg

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите дуели от волейболното Световното състезание 2022, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР