Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев говори специално

...
Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев говори специално
Коментари Харесай

Любо Ганев пред Sportal.bg: Казал съм си мнението за Николай Желязков, но УС ще реши бъдещето му

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев приказва особено пред Sportal.bg преди началото на съвещанието на Управителния съвет, което се организира в парк-хотел “Москва ”.

“Ще се съберем да забележим какви са нещата. Той и Ники Желязков също е поканен. Ще пристигна по-късно. Може би неговата точка ще я оставим за последна да я разгледаме. Да има време за мнения и диспути. След това ще се разбере ”, съобщи Любо Ганев пред Sportal.bg.

“На процедура договорът на Ники е за 1 + 2 години. На процедура ще забележим дали да му продължаваме контракта или не. Аз съм споделил моето мнение. Бил съм тези момчета, знаех че са се готвили добре, само че в последна сметка каквото реши Управителния съвет. Затова сме 25 индивида, които да решаваме. Ние сме такава институция, която се ръководи от Общо заседание. След това е Управителният съвет. Аз съм ръководител на Управителния съвет. Моят глас се брои за един на процедура, тъй че няма никакво значение ”, добави президентът на БФВ.

“Причини за неприятното ни показване на Световното може да се търсят доста. Въпросът е какъв брой са справедливи. Факт е, че във значимия мач не играхме добре. Показа го и броя неточности на начален удар, което няма нищо общо с треньора ”, сподели още Любо Ганев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР