Президентът на Българската федерация по волейбол инж. Данчо Лазаров обяви,

...
Президентът на Българската федерация по волейбол инж. Данчо Лазаров обяви,
Коментари Харесай

Лазаров: В списъка на Пранди ще са всички, които могат да играят

Президентът на Българската федерация по волейбол инж. Данчо Лазаров разгласи, че в разширения лист на селекционера Силвано Пранди ще влязат всички състезатели, които могат да играят за България.

Босът на волейболната ни централа заяви, че в понеделник ще бъдат оповестени публично разширените описи при мъжете и дамите за последните олимпийски квалификации през януари.

„ Всеки един от тези 8 тима на тази европейска олимпийска подготовка при мъжете има шансове, включително и нашият тим. Въпросът е кой ще успее да реализира тази цел. При мъжете може всичко да чуете, видяхте, ние бяхме на една точка. Една точка ни трябваше. Дявол да го вземе, би трябвало и малко шанс. Никой не очакваше да се случи това против Бразилия. Едва ли не, че ще ни прегазят по бързата процедура, не се случи. Трябва и късмет”, показа Данчо Лазаров пред NOVA.

„ В състава, който Силвано Пранди планува, са включени безусловно всички български играчи, които са сега в положение да играят за България”, сподели още Данчо Лазаров.

Босът на централата разгласи още, че Иван Петков към този момент ще води единствено националния тим на България при дамите, като изоставя работата си на клубно равнище в Марица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР