Президентът на Българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев потвърди,

...
Президентът на Българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев потвърди,
Коментари Харесай

Аврамчев за скандалното видео: Това е моят глас, но думите ми са извадени от контекста

Президентът на Българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев удостовери, че гласът от видеото, което bTV излъчи през вчерашния ден от срещата с тримата плувни национали Благой Панайотов, Здравко Баблаков и Светлозар Николов, е неговият.

“Ти мислиш ли, че в случай че ние сме давали - имам поради допинг, нещо - ще ви пуснеме на проби? Че тогава можем да ви скрием! Говорим си неща едно към едно. Така ли е? Ти най-малко си вътре в тима и знаеш ", споделя Аврамчев на записа от срещата.

“Да, признавам, че това е моят глас. Признавам, че са казани тези думи от мен. Но записът е нарязан и думите са извадени от подтекста. Фразата, че в случай че аз съм знаел и давал, нямало да ги пусна на допинга и щях да ги скрия. Фразата е алегорична. Как ще ги скрия? Как да манипулирам? Това е нещо, което знам, че не мога да направя. Сега се възнамерявам, че може би целеустремено съм го споделил, като съм знаел, че нямам мъзможност и в никакъв случай не бих го направил, с цел да вдъхна убеденост на тези момчета и да им кажа, че 1000% % е невероятно. Признавам си, споделил съм го”, разяснява Аврамчев видеото през днешния ден в Пресклуб “България”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР