Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева направи

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева направи
Коментари Харесай

Илиана Раева разкри за тежка битка и благодари на своя ангел - д-р Караканов

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева направи обява във „ Facebook “, с която разкри за 20-дневна тежка битка с COVID-19. Тя призна, че цялото ѝ семейство е изкарало заболяването.

Ето какво е написала Раева в обществената мрежа:

„ След повече от 20 дни с COVID-19 бих желала да изкажа своята голяма признателност към лекуващия ме лекар кап. Людмил Караканов! Коварната болест съумя да ме повали, само че грижите на този неповторим човек, който непрекъснато се грижеше за толкоз доста заболели, в това число за мен и фамилията ми ми даваше всекидневна религия, че ще съумея да се оправя. Беше тежко...

В подобен миг поддръжката е толкоз е значима...

Благодаря ви, сътрудници, девойки!!! Благодаря за изключителната поддръжка. Болестта е ужасна.... Дано този пъкъл, който сполетя човечеството бъде съзнателен и обезвреден скоро. Дано се откри точното противопоставяне и хората бъдат предпазени.
Благодаря на задграничните ми сътрудници за поддръжката.

Нека нямаме подозрения, че този вирус е безапелационен факт, с който би трябвало да се внимава и да се оправим. Повярвайте, подъл е, тежко е... фамилията ми се разболя, всеки го изкара по друг метод. Баща ми, щерка ми, шурей ми... бебето...
Да почитаме и даваме дължимото на ангелите - нашите доктори, които водят всяка секунда от живота си битка за животите на болните!

Благодаря, благодаря, благодаря на моя ангел кап. доктор Караканов.
Желая на всички хора в никакъв случай да не изпадат в моето състояние! Желая я ви да сте здрави и да пазите себе си и фамилиите си!

Бог да ни пази всички и нашите ангели - докторите!
Огромно благодаря за вниманието и поддръжката по време на боледуването ми! “
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР