Президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев предупреждава

...
Президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев предупреждава
Коментари Харесай

Плевнелиев защити ГЕРБ, разкритикува остро Радев за пореден път

Президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев предизвестява сегашния държавен глава Румен Радев, че колкото по-уверен е, че ще бъде избран отново, толкоз повече ще сбърка.

" Сега към този момент имаме тоталната и безспорна власт в ръцете на Радев. Всичко в тази страна стартира и свършва с него и ние виждаме и можем да си създадем сметка дали това е огромната смяна, дали това е надграждането на българската народна власт, както президентът Желев ни е учеше да надграждаме демокрацията и да я лекуваме с повече народна власт “, разяснява в неделния утринен блок по Българска национална телевизия Плевнелиев.

" Никога до момента президент на демократична страна не се е опитвал по подобен метод да води борби за властта, по подобен метод да сее разграничени в обществото и да уточни 1 милион българи като хора, които би трябвало да бъдат изчегъртани, изметени. Такова знамение не принадлежи към логиката на деяние на един демократично определен държавен глава. Това служебно държавно управление работи във време на решителни за президента Радев избори за неговото преизбиране за втори мандат. Досега не е имало подобен случай “, разкритикува той.

" Трябва да се търси баланс,а подобен няма. Балансът значи, че президентът постоянно търси кого и по какъв начин да постави на най-висшите позиции по този начин, че да има необятно посланичество – и левите, и десните. Той е президент на всички българи, само че не – ние слагаме най-близкия си другар и приближен човек за шеф на щаба, с цел да вършим избори, от които зависи неговата политическа орис “, неудовлетворен е от избора на длъжностен министър-председател президентът в интервала 2012-2017 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР