Президентът на България Румен Радев изненадващо се появи на предизборно

...
Президентът на България Румен Радев изненадващо се появи на предизборно
Коментари Харесай

Президентът се появи на предизборно събитие на кандидат-кмет на БСП СНИМКИ

Президентът на България Румен Радев изненадващо се появи на предизборно мероприятие на кандидат-кметът на Българска социалистическа партия за Смолян Стефан Сабрутев.

С това се похвали в формалния си профил във "Фейсбук " самият Сабрутев. Публикуваме думите му без редакторска интервенция:

"Днес имах шанса да осъществя значима среща с господин Румен Радев - президентът на Република България. Успях да споделя най-важните си планове, заложени в управническата стратегия, която сформирах като претендент кмет и получих добра противоположна връзка - главнокомандващият страната ни показа, че е добре осведомен с обезлюдяването на региона и че регионът ни се нуждае от съответна държавна политика.

С реализирането на тази стъпка, бизнесът ще бъде несъмнено подкрепят и това ще открие добре платени работни места.

Господин Радев уточни развиването и повишението на качеството на туризма, като основен фактор за община Смолян. Благодаря му, че посети нашия хубав град и го поканих още веднъж да го посети ".

Събитието се е провело пред хотел, а формалният мотив Радев да е в Смолян е среща със 101-и алпийски полк от Сухопътните войски.

Според специалисти това е индиректна интервенция на президента в предизборната акция в интерес на политическа мощ, защото както самият Сабрутев отбелязва, двамата са обсъждали програмата му за ръководство.

Друго забавно в тази ситуация е, че Радев там с държавна защита и държавни пари, а не в персонално качество.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР