Президентът на Австрия Александър Ван дер Белен нарушил вечерния час

...
Президентът на Австрия Александър Ван дер Белен нарушил вечерния час
Коментари Харесай

Президентът на Австрия нарушил вечерния час за коронавируса

Президентът на Австрия Александър Ван дер Белен нарушил вечерния час от 23 часа , който беше натрапен от управляващите в опит за преодоляване на пандемията от ковид, заяви в. " Гардиън ".

Австрийският в. " Куриер " разкри, че полицейски патрул е забелязал президента и брачната половинка му да седят на терасата на прочут италиански ресторант в центъра на Виена.
 Епидемията от ковид в Австрия е
Епидемията от ковид в Австрия е " под надзор ", удостовери здравният министър

Аншобер означи, че първата фаза по анулация на ограниченията е изпълнена " чудесно ", само че хората би трябвало да останат бдителни

Това е станало малко след в среднощ на събота против неделя. Ресторантите и кафенета в Австрия отвориха още веднъж в неделя при изискването да работят с гости до 23 часа.

" Излязох за първи път от пандемията с двама другари и брачната половинка ми ", написа в неделя в " Туитър " Ван дер Белен. Той даже добави: " Тогава загубихме визия за времето, до момента в който беседваме. Искрено скърбя Това беше неточност. "

Der Bundespräsident zu heutigen Medienmeldungen: „ Ich bin erstmals seit dem Lockdown mit zwei Freunden & meiner Frau essen gegangen. Wir haben uns dann verplaudert und leider die Zeit übersehen. Das tut mir aufrichtig leid. Es war ein Fehler “ (1/2)
— A. Van der Bellen (@vanderbellen) May 24, 2020
Собственикът на ресторанта сподели за в. " Кроне ", че счита, че е спазил разпоредбите, като е спрял обслужването в 23 ч ., Той уточни, че счита, че клиентите му са имали право да останат на терасата по-късно време.
 Президентът на Австрия с обръщение за COVID-19
Президентът на Австрия с обръщение за COVID-19

Упование и вяра за австрийците

Ресторантът евентуално би могъл да бъде санкциониран за нарушаване на новите ограничавания.

От своя страна Ван дер Беллен споделя, че ще " поеме отговорност " , в случай че притежателят на ресторанта понесе загуби в резултат на случая.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР