Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо коментира темата около възможното

...
Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо коментира темата около възможното
Коментари Харесай

В Атлетико: Несериозно е да говорим за глоба от 300 евро за Барса по случая Гризман

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо разяснява тематиката към вероятното наказване на Барселона за договарянията на каталунците с Антоан Гризман, до момента в който играчът към момента имаше контракт с “рохибланкос”.

Според “Ел Мундо” и “Ас” съдията по случая, назначен от Испанската футболна федерация, е предложил две вероятни санкции: или едно домакинство на Барселона на “Камп Ноу” да се играе при затворени врата, или клубът да бъде глобен с санкция в размер на 300 евро. “Всичко това си има процедура. Нашите юристи ще работят върху този въпрос. Не ми наподобява съществено да приказвам за санкция от 300 евро, само че подобен е футболът”, съобщи Сересо.
Barcelona could be facing stadium closure or a €300 fine for alleged irregularities on Griezmann signing.

Wonder which one they'd prefer https://t.co/MaEggIVZOr pic.twitter.com/zFevpAguVw
— AS English (@English_AS) 17 септември 2019 година Той също по този начин е уверен, че довечера Кристиано Роналдо ще бъде признат добре от почитателите на Атлетико при семейството против Ювентус на Wanda Metropolitano от Шампионската лига. Както е известно, португалецът има голям брой голове против отбора с екипа на градския противник Реал Мадрид, а през миналата пролет той в профил “дюшекчиите” от Шампионската лига, вкарвайки хеттрик като състезател на “бианконерите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР