Президентът на Аталанта Антонио Перкаси заяви, че очаква много от

...
Президентът на Аталанта Антонио Перкаси заяви, че очаква много от
Коментари Харесай

Аталанта няма намерение да продава звездите си

Президентът на Аталанта Антонио Перкаси съобщи, че чака доста от футболистите му да са обект на интерес от страна на европейски грандове. Той обаче няма желание да се разделя с тях. Тимът от Бергамо направи извънреден сезон, като приключи трети в Серия А и игра на четвъртфиналите в Шампионската лига.

" Няколко играчи ще бъдат набелязани, освен Дуван Сапата. Ще създадем всичко допустимо да ги задържим, в случай че не дойдат предложения, които е невероятно да откажем ", показа Перкаси.

Más de Antonio Percassi, presidente de la Atalanta: " ¿Qué le dije al equipo después del partido? Fueron geniales, se merecen un premio, un reconocimiento. Ser el único italiano en 1/4 fue un disgusto porque Napoli y Juventus merecían clasificar ". pic.twitter.com/oEJybCp6sK
— Soy Calcio (@SoyCalcio_) August 13, 2020
Този сезон Аталанта игра семействата си в Милано, само че президентът на клуба се надява идващия към този момент мачовете да са в Бергамо. " Има проекти за усъвършенствания на стадиона. Мисля, че ще успеем. Работим за това идната Шампионска лига да играем в Бергамо. Градът и почитателите ни го заслужават ", разяснява той.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР