Президентът играе с премиера. Играят комбина, защото от април печели

...
Президентът играе с премиера. Играят комбина, защото от април печели
Коментари Харесай

Валери Симеонов и ДПС на едно мнение: Президент и премиер играят заедно

Президентът играе с премиера. Играят комбина, тъй като от април печели единствено ГЕРБ. Това съобщи съпредседателят на " Обединените патриоти " Валери Симеонов в ефира на Нова телевизия.
Той се аргументира с изказванието, че колкото по-рано са изборите, толкоз по-малко хора ще гласоподават и изборната интензивност ще е ниска. " Хората няма да са преодолели страха и няма да отидат до урните. Ще отидат единствено твърдите ядра - тези на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", безапелационен беше Симеонов.
Той разгласи, че повода Радев " да се отблагодарява на Борисов е, че ГЕРБ са го почели на консултациите ".
Припомняме, че през вчерашния ден депутатът от Движение за права и свободи, съгласно която президентът Румен Радев подкрепя оставането на власт на ГЕРБ и Бойко Борисов. 
Днес (15 януари) Симоенов съобщи, че по никакъв метод не би трябвало да се позволяват промени в Изборния кодекс в последния миг. " Тези промени, които стартира президентът, по никакъв метод не подсигуряват условията за загадка на вота като гласуването по пощата ", безапелационен беше той.
Според него хората зад граница ще бъдат лишени от правото да гласоподават. " Да не би да можем да променяме законите в другите страни? Нищо не можем да създадем за българите чужбина. Там са наложени съответни ограничения и всеки би трябвало да ги съблюдава. Най-добре е човек да си лежи на дивана и да гласоподава от там ", добави съпредседателят на " Обединени патриоти ".
 Румен Радев разгласи датата за парламентарните избори (ВИДЕО) Румен Радев разгласи датата за парламентарните избори (ВИДЕО)
Парламентарните избори през 2021 година ще се проведат на 4 април. Това разгласи президента Румен Радев в послание към жителите....
" Който толкоз доста държи на представително ръководство в България и той да взе участие в избора му, да си хване самолета и да пристигна в България ", прикани той.
По думите му, в случай че патриотите не бяха блокирали границите с Турция по време на предишните избори, в този момент в Народното събрание " щеше да има две турски партии ". "
Те имат доста добра организация. Говоря за Ердоган и Турция. Движение за права и свободи са факири във връзка с мобилизацията на циганските гласове ", добави Симеонов.
Той уточни, че и да се направи ротация на шефовете на полицията в ромските махали, няма да се реализира съвсем нищо, тъй като не познават полицейското ръководство на съответния град.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР