Президентът и треньор на мъжкия волейболен Левски – Владимир Николов

...
Президентът и треньор на мъжкия волейболен Левски – Владимир Николов
Коментари Харесай

Владо Николов: Няма как да съм доволен, Левски няма стабилност

Президентът и треньор на мъжкия волейболен Левски – Владимир Николов не скри, че не е удовлетворен от последния мач на своя отбор и успеха с 3:2 гейма над ЦСКА в обичайния шампионат „ Борис Гюдеров” в Перник. Бившият национал съобщи, че „ сините” имат за цел в идващите 2 седмици до формалния старт на шампионата да изчистят големия брой непредизвикани неточности в играта си, в случай че желаят да „ вземат това, което им се полага”.

„ Няма по какъв начин да съм удовлетворен, играем с прекомерно, прекомерно доста персонални неточности, както и непредизвикани такива. Играта ни не е гладка. Много е накъсана. Имаме моменти на страховит волейбол, а в идващия миг взимаме по 5, 6, 7 непредизвикани неточности една след друга, което не ми харесва”, съобщи Николов пред камерата на NOVA.

„ Методи Ананиев игра сносно на посрещане и в офанзива. Като за първа контрола с нас, считам, че се оправи чудесно.”

„ Горещо се надявам до турнирния мач против ЦСКА в шампионата да има усъвършенстване при нас. Физически сме чудесно готови. Надявам се да намерим фината конфигурация и да понижим броя на непредизвиканите неточности, с цел да можем да вземем това, което в действителност ни се поставя.”

„ Конкуренция с Хебър и Нефтохимик? Те имат доста опитни състезатели, които нямат такива амплитуди в играта. Ние бихме могли да победим Хебър или Нефтохимик в един гейм, вероятно в два, в случай че имаме мощен миг, само че през днешния ден нямаме задоволително непоклатимост. В нито една контрола не сме изиграли три следващи гейма мощно. Друг е въпросът, че в случай че ние играем мощно, а Хебър и Нефтохимик – също, те отново са по-стойностните тимове.”

„ Нови играчи? Няма да привличаме на този стадий нови волейболисти. Не планираме сходна стъпка”, добави Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР