Президентът и треньор на Левски София Владо Николов говори по

...
Президентът и треньор на Левски София Владо Николов говори по
Коментари Харесай

Владо Николов: Искам Георги Братоев да играе в Левски

Президентът и треньор на Левски София Владо Николов приказва по въпроси за селекцията за идващия сезон, като насочи оферта към националния разпределител Георги Братоев,да се причисли към мъжкия тим на „ сините “.
 Волейболен клуб Левски стартира градеж на новата си зала @@@

Работите ли по селекцията на тима а идващия сезон?

Да, работим по селекцията. За съжалени множеството бюджети на тимовете са такива, че играчите първо се стремят да се пробват в чужбина. Ако не съумеят, търсят български вид. Имаме диалози със състезатели на постовете, на които считаме, че би трябвало да се подсилим. Надявам се да съберем един боеспособен тим, който освен ще играе добре, само че ще се бори от началото до последния съдийски сигнал.

Да чакаме ли някое огромно име?

Голямо име – за какво не. Ако някои от волейболистите реши, че е пристигнало време да се завърне в Българи, той е добре пристигнал. Иначе за огромно име не е реалистично да се приказва. Цецо Соколов няма по какъв начин да пристигна да играе в Левски. Поне на този стадий.
 Волейболен клуб Левски стартира градеж на новата си зала @@@

Георги и Валентин Братоеви са от школата на „ сините “. Те може ли да се появят в Левски?

Двамата не е реалистично. Моята информация е, че Вальо желае да продължи кариерата си в чужбина, ще върви на драфт в Корея. Има разновидности за Иран. Така че, това са въпроси към него. На нас ни би трябвало разпределител. И в случай че Георги Братоев откри нашите условия и план за привлекателни - за какво не. Ще бъде добре пристигнал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР