Президентът и старши треньор на волейболния ЦСКА Александър Попов е

...
Президентът и старши треньор на волейболния ЦСКА Александър Попов е
Коментари Харесай

Преди голямото дерби - Левски срещу ЦСКА

Президентът и старши треньор на волейболния ЦСКА Александър Попов е безапелационен, че "червените " ще играят само за победа в идното дерби в Националната волейболна лига с Левски. Специалистът изрази страдание, че този път дуелът ще се организира в зала "Универсиада ", а не в модерната "Арена Армеец ".

Дербито сред Левски и ЦСКА е на 13 февруари от 18.30 часа.

Не пропускайте да го наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

"През последните 1-2 години и двата клуба си стъпваме на краката. Лошото е, че играем в зали, в които не може да се събере всичката аудитория, искаща да участва на дуела. Финансово не сме готови да наемем "Арена Армеец ". Далеч сме от тези стандарти. За момента е невероятно и двата тима да наемем тази съвременна зала. Ние имаме проблеми в състава, само че знаем, че и в Левски има такива. Хубавото е, че напоследък започнахме да догонваме най-богатите клубове. Сега ще играем единствено за победа ", съобщи Александър Попов.

Диагоналът на Левски - Смилен Мляков, е някогашен играч на ЦСКА, само че в този момент мисли само за изявите си с екипа на "сините ".

"Силно се надявам да покажем високо равнище и да създадем прекрасен театър. Жалко за неналичието на почитатели на ЦСКА, само че и в първия мач сред двата тима нямаше аудитория на Левски. Волейболът е еднакъв в двата отбора. Приятел съм със Сашо Попов, както и с президента на Левски - Владимир Николов. Присъствието на чужденци в нашия състав подвига равнището, само че ни би трябвало още сработка. Надявам се равнището на българските волейболисти да се подвига. Ще се борим до самия край ", безапелационен е Мляков. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР