Президентът и главнокомандващ на въоръжените сили на Република Хърватия Зоран

...
Президентът и главнокомандващ на въоръжените сили на Република Хърватия Зоран
Коментари Харесай

Миланович: Крим никога повече няма да бъде Украйна, Косово бе отнето от Сърбия

Президентът и главнокомандващ на въоръжените сили на Република Хърватия Зоран Миланович взе участие в тържественото изпращане от Петриня в казармата " Полк. Предраг Матанович " на третия хърватски контингент като част от активността на НАТО за засилено наличие в Република Литва.

„ Литва е член на НАТО. Не би било почтено да не отидат там. Това би било липса на взаимност “, сподели Миланович, представен от H1.

„ Крим в никакъв случай повече няма да бъде Украйна. Това споделят водещите немски генерали “, сподели още Миланович и добави, че там умират хиляди хора.

„ Все повече навлизаме в спор със суперсила. Знаете ли по какъв начин най-после се губи война? Като най-после се употребяват нуклеарни оръжия “, сподели Миланович и добави, че се пробва да отвори очите на другите, тъй като „ влизаме във война със суперсила “.

Той разяснява и косовския въпрос.

„ Сърбия и Русия не са едно и също. За страдание това е мъчителен факт и заплаха. Ние анексирахме Косово. Ние и интернационалната общественост. То бе отнето от Сърбия. Кой го направи с изключение на нас? Признахме ли Косово? Това не слага под въпрос Косово, а цялата идея “, сподели Миланович.

„ Лудите страсти и омразата излагат Европа на огромна заплаха “, сподели още Миланович. „ Украинците патологично ненавиждат руснаците, това е реалност. Хърватите не мразеха сърбите толкоз, колкото тези ненавиждат руснаците там “, добави той.

Според него „ Русия е мрачна страна “.

„ Но тя има нещо, което вижда като собствен личен интерес, и ние влизаме в спор с нея. Знаете ли кой се държи по този начин? Който заплаща с непознати пари “, сподели той.

„ Въпросът е какъв брой ще помогнем на Украйна. Трябваше да бъдат принудени да седнат на масата за договаряния. 300 хиляди украинци би трябвало да умрат. Боли ме сърцето да го видя. Просто тези, които ги карат да го вършат, го гледат от градове, които не са във война. Те знаят, че са в сигурност, градовете им няма да изгорят. Това е Армагедон, аз не съм набожен, само че съм чел за това “, приключи Миланович.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР