Президентът Доналд Тръмп обедини коренно различни политически фракции в САЩ

...
Президентът Доналд Тръмп обедини коренно различни политически фракции в САЩ
Коментари Харесай

Прекратяването на американското присъствие в Сирия предизвика объркване и хаос

Президентът Доналд Тръмп сплоти радикално разнообразни политически фракции в Съединени американски щати против политиката си, улеснила турското навлизане в Сирия, и в това време провокира комплициране зад граница, което заплашва да подкопае дълготрайни ползи на Вашингтон, написа в свай разбор ДПА.

Сякаш потвърждавайки настъпилия безпорядък, самият Тръмп наподобява се колебаеше за употребявате на американската мощност в Близкия изток и намаляването на войските зад граница.

Президентът променяше позициите си, първо стана съизвършител в нахлуването, след това мина към закани да унищожи турската стопанска система, а най-после наложи единствено меки наказания против Анкара. В същото време има покана турският президент Реджеп Тайип Ердоган да посети Вашингтон идния месец.

Анкара подцени глобите и съобщи, че ще продължи с нахлуването, а публични представители споделиха, че страната няма да разреши да бъде мачкана от Вашингтон.

" За мен това е в действителност скандално неприятно решение на тази администрация ", сподели Джеймс Ставридис, някогашен висш главнокомандващ на силите на НАТО и американски адмирал от запаса.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР