Президентът Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз пожелаха

...
Президентът Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз пожелаха
Коментари Харесай

Борислав Михайлов и БФС пожелаха спортно щастие на отборите за новия сезон

Президентът Борислав Михайлов и управлението на Българския футболен съюз пожелаха триумф на тимовете в първите две равнища на българския футбол. В обичайното си послание в навечерието на сезона се акцентира, че БФС е подготвен да подаде ръка на всеки, който се стреми към развиване.

" Вярваме, че и тази година ще продължаваме да ставаме очевидци на напредък що се отнася до качество на футбола, на усъвършенствания в спортната инфраструктура, както и на все по-приоритетната работа по развиването на младите гении в детско-юношеските школи ", стартира обръщението.

От БФС показват, че са уверени, че общите старания на футболния съюз и обособените клубове в битката против хулиганството, експанзията, ксенофобията и манипулирането на мачове, " ще дадат стремежи резултат, с цел да следим спортното съревнование в най-чистата му форма и да осигурим забавен и атрактивен артикул за милионите фенове на футбола в страната ".

" Подчертаваме готовността си да сътрудничим на всеки клуб, поел по прогресивния път на модернизацията и усъвършенстването - посока, която се намира в сърцевината на тактиката на БФС за бъдещето. Още един път желаем спортно благополучие и положителни страсти на всички участници - и дано дружно създадем по този начин, че футболът да победи ", се споделя още в посланието на БФС.

Футболният съюз обичайно се обръща към клубовете преди сезона посредством уеб страницата си. В предходни години обръщението привличаше вниманието със соцстилистиката си, като имаше послания " да обичаме тази велика игра и с тази обич да градим, а не да разрушавам " и апел за " почтено показване, с което ще се повдигнат равнището и престижа на българския футбол ".

Новият сезон в Първа лига стартира в петък с мача сред избавилите се от изпадане " Витоша " и " Дунав " в 18.30 ч.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР