Президенство Президентът изказа своята благодарност за всеотдайните усилия на всички огнеборци

...
Президенство
Президентът изказа своята благодарност за всеотдайните усилия на всички огнеборци
Коментари Харесай

Президентът изказа благодарност на огнеборците, участващи в овладяването на пожарите у нас

 Президенство Президентът изрече своята признателност за всеотдайните старания на всички огнеборци за преодоляването на пожарите на територията на страната. В телефонни диалози, извършени през днешния ден, с основен комисар Николай Николов - шеф на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", президентът се осведоми за усложнената оперативна конюнктура. 

" Пожарникарите демонстрираха екипност и професионализъм в този сложен за доста българи миг “, съобщи по време на диалога президентът Радев. Той изрече изключителна благодарност и към работата на локалните управляващи, военните формирования и доброволците, които се включват в потушаването на огнените стихии. " Благодарности заслужават всички, които оказват своевременна помощ за справяне с изключителната обстановка “, заяви.

Държавният глава показва съпричастност към потърпевшите фамилии, чието имущество е повредено. Президентът Радев чака държавното управление в съгласуваност с локалните управляващи да набележат ограничения за превъзмогване на вредите и подкрепяне на засегнатите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР