През втората половина от месец юни ще е с по-високи

...
През втората половина от месец юни ще е с по-високи
Коментари Харесай

Красимир Стоев от НИМХ към БАН с подробна прогноза за юни! Синоптикът съветва кога ще е най-подходящо за море!

" През втората половина от месец юни ще е с по-високи температури. Очакванията са ни за оптимални температури сред 30 и 35 градуса, в региона на Благоевград, Сандански, Предбалкана, Ловеч. Възможно е в обособени дни да са даже над 35 градуса ". Такава прогноза направи в ефира на Нова телевизия синоптикът Красимир Стоев от Българска академия на науките. " Месецът стартира с много високи температури, ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове с краткотрайни превалявания в обособени региони.

След това в съботния ден ни чакат превалявания и градушки, температурите ще паднат също по този начин. През второто десетдневие на месец юни повече слънчеви часове в часовете преди обяд. През втората половина се чака стабилизиране на времето, а в края на него температурите ще доближат 33 градуса.

През третото десетдневие се чакат високи температури. На 21-ви стартира астрономическото лято, тъй че тогава ще стартира и метеорологичното. През втората половина на юни твърдо температурата на водата ще е над 21 градуса ", съобщи още синоптикът.

Какво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР