През впечатляващата 100-годишна история на Дисни, приказните им анимационни филми

...
През впечатляващата 100-годишна история на Дисни, приказните им анимационни филми
Коментари Харесай

Уникален и спиращ дъха „Чуден свят“ ни очаква. Само в кината от 25 ноември

През впечатляващата 100-годишна история на Дисни, приказните им анимационни филми са ни отвеждали на всевъзможни фантастични и удивителни места. Но нито едно от тях до момента не е било толкоз неизмеримо и необичайно, колкото последното премеждие на студиото – Чуден свят. На 25 ноември, единствено в кината, се насочваме към този неповторим, изтъкан от безчет мистерии свят, където ни чака спиращо дъха странствуване оттатък границите на нашето въображение. 

Чуден свят ни среща с именитото семейство откриватели Клейдс, които се озовават надълбоко в непознатите и неразучени територии на изумителен под земята свят. Заедно с едно палаво мекотело, трикрако куче и куп хищни същества, фамилията се бори с дебнещите отвред рискове, с цел да откри път към дома, само че за задачата първо, би трябвало да намерят сили да превъзмогнат личните си разлики и недостатъци… 

Вдъхновен от редица типичен филми и истории от извънредно известните рисковани и фантастични pulp-издания от първата половина на XX век, Чуден свят представя истинска и занимателна притча за чудесата и странностите на нашата лична Земя и връзките ни с най-близките ни, само че от време на време извънредно непознати нам хора, които назоваваме семейство. Новият филмов откъс на Чуден свят ни среща с колоритните членове на семейството Клейдс и техните не по-малко пъстри спътници и ни води още по-дълбоко в невероятния и трогателен, чудноват свят на кино лентата, обещавайки незабравимо преживяване за всички, които дръзнат да прекрачат прага на киносалона. 

Режисьор на Чуден свят е носителят на „ Оскар “ Дон Хол (Героичната шесторка, Рая и последният дракон), а сърежисьор и сценарист е „ Ани “ Куи Нгуен (Рая и последният дракон). Продуцент е Рой Конли (Планетата на съкровищата, Рапунцел и разбойникът).

Откриваме невъзможното с Чуден свят от 25 ноември единствено в кината и 4DX. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР