През уикенда феновете на бойните спортове ще имат възможност да

...
През уикенда феновете на бойните спортове ще имат възможност да
Коментари Харесай

Тервел Пулев срещу Ласло Пензеш на живо през уикенда по Mtel Sport 2


През уикенда почитателите на бойните спортове ще имат опция да гледат онлайн две огромни събития, едното от които с българско присъединяване.

В съботната вечер Тервел Пулев ще се изправи във Виена против Ласло Пензеш за своята десета поредна победа на професионалния кръг в полутежка категория. Очаква се мачът на българина да стартира към 22:40 часа, като събитието ще се излъчва онлайн по Mtel Sport 2 и на ppv.mtel.bg.

Прякото предаване от австрийската столица започва в 19:30 часа, като феновете на Mtel Sport 2 ще имат шанса да видят и едни от най-хубавите български състезатели в олимпийския бокс. Те ще се срещнат с асовете на Австрия в самобитен мач на нациите. На кръга ще се качат Тинко Банабаков, Христо Златев, Петър Драганов, Стефан Койков, Благой Найденов, Иван Мечков и Александър Георгиев.

Броени часове след боксовите страсти, Mtel Sport 2 ще излъчи непосредствено и една от най-силните галавечери на UFC за 2018 година Началото стартира в ранните часове на неделния ден – 5:00 часа – и ще може да следи в действително време и на ppv.mtel.bg.

В главния мач в спор за краткотрайната купа в лека категория ще се срещнат настоящият първенец в категория перо Макс Холоуей и Хабиб Нурмагомедов. Холоуей размени в последния миг краткотрайния първенец Тони Фъргюсън и в случай че завоюва ще стане единствения настоящ играч, които има поясите в две от категориите на UFC. При триумф на Нурмагомедов руснакът ще остане непобеден, постигайки своята 26 поредна победа.

UFC събитието ще предложи още един мач за купа – този сред шампионката до 52 кг при дамите Роуз Намаюнас и Йоана Йонджейчек. Полякинята ще се опита да ви върне купата, която загуби в края на предходната година от Намаюнас. Изненадващата загуба беше първа в кариерата на Йонджейчек и в този момент всички UFC почитатели ще желаят да схванат дали това е било случайност или не.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР